HURTIG LEVERING

Hurtig levering , Lager
varer sendes samme dag.

SORTIMENT

Danmarks bredeste sortiment
indenfor bygge branchen.

SERVICE

Vores eget værksted reparer og servicerer fra dag til dag.

KUNDESERVICE

Tlf.: 45 76 17 00
Mail: kgk@kgk.dk

VELKOMMEN TIL KGK

Velkommen til KGK

DER ER KVALITET TIL FORSKEL
Gennem mere end 45 år har vi i KGK cementeret vores position som de professionelles foretrukne leverandør af håndværksmaskinel – herunder generatorer, kompressorer, affugtere, befugtere, varmeblæsere, ventilatorer, måleudstyr, luftrensere, batteriladere, vandpumper, dykpumper og palleløftere.

Vi tilbyder en bred, alsidig vifte af maskiner til bygge og anlægsbranchen, landbruget og industrien i hele Danmark, samt eksport til resten af Skandinavien gennem vores lokale salgskontorer.

NY heavy

P9000

Vores flagskib, og store stolthed hos KGK, er vores italiensk producerede kompressorer, hvoraf vi leverer 10.000 enheder om året.
Vores udvalg af kompressorer spænder vidt fra den transportable håndværkskompressor over lydsvage modeller til værksteds-, tandlæge-, højtryks- og dykkerkompressorer.

Vi fører desuden et stort udvalg inden for trykluftsværktøj, -tilbehør og slanger.

Fra vores hovedsæde i Nivå garanterer vi både levering og reparation fra dag til dag. Vores fornemste opgave er at indfri vores kunders krav til konkurrencedygtige priser og høj kvalitet, samt at levere en service, der aldrig er andet end smurt. Derfor fører vi næsten udelukkende produkter produceret på det europæiske marked.

Vi er særligt stolte af vores lager, der, i kraft af dets kapacitet, er garant for hurtig levering.

KGK A/S er forhandler af alt til værkstedet. Lige fra kompressorer til generatorer og palleløftere. Vi leverer en stor del af vores maskiner til bygge- og anlægsbranchen, samt Landbrug-og industri branchen over hele landet og eksporterer ligeledes til det meste af Skandinavien.

20211022 150715 12788 Url