GUIDES


På denne side har vi samlet en lang række guides og gode råd til dig, som overvejer at investere i en befugter, affugter, kompressor, generator, ventilator, dykpumpe eller husvandværk. Som førstegangskøber kan det være svært at danne sig et overblik over produkttyperne og –udvalget. Derfor vil vi gerne gøre det nemmere for dig at blive pejlet ind på, hvilke funktioner og måske modeller, som vil være mest gavnlige for dig. Derudover har vi inkluderet guides til, hvordan du vedligeholder dine produkter bedst.

 

Mange faktorer at tage hensyn til

Kendetegnende for valget af et nyt produkt er, at man gerne skal tage stilling til anvendelse, størrelse, holdbarhed og flytbarheden. Ved at være opmærksom på disse parametre kan man finde frem til, hvilken model, som vil matche ens behov bedst

En af de vigtigste faktorer for valg af et nyt produkt er kapacitet og driftstid. Hvis man skal anvende eksempelvis en kompressor til krævende opgaver, så er det fornuftigt at gå efter en model med stor kapacitet. Nogle maskiner er beregnet til at køre i flere timer ad gangen, mens andre maskiner har brug for pauser. Ydermere er det også nødvendigt at gøre sig overvejelser om flytbarheden. Skal affugteren eller ventilatoren være flytbar? I andre tilfælde kan maskinens form og vægt være uden betydning, hvis der er et bestemt sted, som den skal stå.

 

En korrekt vedligeholdelse forlænger holdbarheden

Her på siden finder du en guide til, hvordan du bedst vedligeholder din kompressor. Afhængig af kompressortypen er der forskellige ting, som man skal være opmærksomme på. Guiden har til formål at give dig nogle konkrete, praktiske råd, der forlænger kompressorens levetid. Hos KGK sørger vi ikke kun for at give velmenende råd, men vi udfører også reparationer af kompressorer på vores værksted, hvis dette bliver nødvendigt.

 

Få mere information

Hos KGK har vi mange års erfaring. Derfor er vi fagligt rustede til at rådgive om løsninger indenfor ventilation, generatorer, fugtarbejde og flytning af vand. Hvis du har brug for en kompetent rådgiver med et lyttende øre, så ring gerne til so på 45 76 17 00. du kan også skrive til os på KGK@KGK.dk eller brug formularen herunder.

Vi ser frem til at høre fra dig.

 

 

 

---000---

 

UNDER PRODUKTVEJLEDNING FINDER DU SVAR PÅ DE FLESTE SPØRGSMÅL.                                                                                                             

Produkt Vejledning & FAQ

Produkt vejledning

DU KAN BRUGE KONTAKTFORMEN HER UNDER TIL AT KONTAKTE OS

---000---

Kompressor vedligehold box

Kompressor

Hvilken generator skal jeg vælge?

Hvilken generator skal jeg vælge?

Hvilken kompressor skal jeg vælge?

Hvilken kompressor skal jeg vælge?

Hvornår skal jeg bruge en befugter?

Hvornår skal jeg bruge en befugter?

Hvilken ventilator skal jeg vælge?

Hvilken ventilator skal jeg vælge?

Hvornår skal jeg bruge en affugter?

Hvornår skal jeg bruge en affugter?

Hvad er forskellen på dykpumpe og husvandværk?

Hvad er forskellen på dykpumpe og husvandværk?
Top