Kategorier

FRAGT, LEVERING & SKAFFEVARER!


 

Alle produkter tilstræbes på, at blive leveret fra dag til dag.
Således vil specialprodukter ikke altid være på lager.
Hvis du bestiller en vare, som der er leveringstid på – kontakter vi dig snarrest muligt med oplysninger der angiver forventet leveringstid, samt alternative muligheder for hurtig levering.
Alle produkter sendes med anerkendt fragtfører, som f.eks. Danske Fragtmænd.


OBS

  1. Ved returnering af varer senere end 14 dage efter køb, modregnes 20% af varens pris, dog minimum 100 kr. ekskl. moms. Efter 12 måneder vil kreditering ikke finde sted.
  2. Varer modtages kun retur efter forudgående aftale i hvert enkelt tilfælde, og kun såfremt varerne er kurante og i ubrudt, ubeskadiget og original emballage.
  3. Varer solgt i anbrudt emballage eller opskåret på metermål, outlet-varer, samt specielt hjemtaget eller fremstillet efter opgave tages ikke retur.
  4. Ved aftalt returnering tilbagesendes varen altid på købers regning og altid vedlagt kopi af faktura.

 

Reklamation:

Køberen er forpligtet til straks ved varens modtagelse at, kontrollere at denne er i overensstemmelse med, hvad parterne har aftalt.
Husk at det er dit ansvar at reklamere til fragtfører, hvis forsendelsen har taget skade. Det er for sent, at klage når fragtfører har afleveret forsendelsen.

Kontroller for transportskader:

Undersøg om emballagen har lidt overlast, og pak varen ud for at tjekke om indholdet er til stede og intakt
Ved transportskader eller anden mangel, henvend dem omgående til transportselskabet
OBS! Bemærk venligst, at vi ikke har mulighed for, at kræve erstatning for transportskader, hvis i sender varerne retur til os.

På forhånd tak!
KGK A/S