Kategorier

Om KGK

KGK blev grundlagt i 1945 i Sverige af Karl Gustav Karlson (KGK), i 1988 ophørte produktionen af svenske kompressorer og KGK fortsatte med import af italienske kvalitetskompressorer.
I 1993 blev KGK sammenlagt med Uni Heft Aps, som i dag er under navnet KGK A/S.
I dag forhandler KGK A/S et bredt program af maskiner til bygge- og anlægsbranchen, landbrug og industri over hele landet, samt eksporterer til hele Skandinavien.

Firmaets styrke ligger dels i det brede udvalg af produkter, som er nøje udvalgt efter store krav til kvaliteten og dels i produkternes pris, som altid er konkurrence dygtige med tilsvarende emner på det Danske marked.

Vi lagerfører selvfølgelig også alle reservedele til vores produkter og har et værksted med et professionelt team som reparere fra dag til dag.

Vores fælles mål og ønske er at fastholde et innovativt og dynamisk miljø, hvor fokus på kvalitet er grundstenen. Kompetence- og coaching orienteret ledelse er vores ledetråd i det daglige arbejde for at skabe og udvikle vores respektive talenter og kompetencer.

Vi arbejder ud fra grundsynet, at de menneskelige ressourcer er nøglen til succes for os såvel som for andre virksomheder.
Derfor har vi et særligt fokus på, hvilke processer og metoder der giver det enkelte menneske og den enkelte virksomhed det bedst mulige udgangspunkt for at møde nutidens udfordringer.