Hvornår skal jeg bruge en befugter?

Tør luft skader sundheden og giver et dårligt indeklima, og en lav luftfugtighed kan endda ødelægge møbler, gulve mm. Bedre indeklima i form af en korrekt luftfugtighed i rummene virker forebyggende for skader og generel utilpashed. Udluftning kan til dels afhjælpe problemet i eksempelvis rummene, klasseværelserne, kontorer eller i lagerrum. Nogle gange er dette ikke muligt eller blot lettere upraktisk, og her kommer den moderne teknologi til hjælp: Luftbefugtere og luftvaskere fra KGK sørger for en ideel luftfugtighed, da de filtrerer luften.

Godt klima for både mennesker og omgivelser

Med en korrekt luftfugtighed skaber man de bedste rammer for en god koncentrationsevne og bedre søvn. Derudover har det rette klima også betydning for bevarelsen af miljøet omkring os såsom træværk, gulve og antikke møbler, som ´holder sig bedre og ikke får skader.

Konsekvenserne ved for lav luftfugtighed

Det er vigtigt at luftkvaliteten, og især luftfugtigheden, holdes på den optimale luftfugtighed 50-55%. Hvis man befinder sig i for tør luft, så falder motivationen og koncentrationsevnen betydeligt på mange arbejdspladser eller i private hjem, hvilket er skadende for produktiviteten og den generelle følelse af veltilpashed. Derudover forhindrer tør rumluft optagelsen af ilt og iltens transport i blodet. En anden konsekvens af for lav luftfugtighed er, at støvpartiklernes og mikroorganismernes skadelige virkninger forstærkes.

Lydløse og diskrete

Moderne befugtere fås i et væld af strømlinede designs, som passer ind på de fleste kontorer og hjem. De er ofte en uanseelig men særdeles vigtig del af et opholds- eller kontorrums arbejdsklima. Hvis man overvejer at investere i en befugter, så behøver man ikke gøre sig nogen bekymringer om at skulle placere en støjende maskine klods op ad ens arbejdsstation eller sofa. I stedet har befugterne, som du finder her hos KGK, et lavt støjniveau, som ikke forstyrrer.

Mere information om befugtere

Hvis du er blevet nysgerrig på, hvordan indeklimaet i dit hjem eller på din arbejdsplads kan forbedres, så er du velkommen til at ringe til os på 45 76 17 00. Vi har mange års ekspertise med at rådgive alle typer kunder om det bedste valg af befugtere. Derudover kan du også tjekke siden befugtere, hvis du ønsker at se vores udvalg.